1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Disclaimer

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van eventuele (hyper)links, zijn eigendom van Sun & Wind Energy Solutions.

Het is niet toegestaan om de site of een gedeelte daarvan openbaar te maken, op te slaan of te kopiëren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Sun & Wind Energy Solutions. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Hoewel de website door Sun & Wind Energy Solutions met zorg is samengesteld, is Sun & Wind Energy Solutions niet verantwoordelijk voor eventuele zet- of typfouten.
 
Alle informatie op deze website wordt door Sun & Wind Energy Solutions met constante zorg en aandacht samengesteld. De informatie op deze website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast.

Sun & Wind Energy Solutions behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.
 
Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat, waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.
 
Hoewel Sun & Wind Energy Solutions alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Sun & Wind Energy Solutions niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten, die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Adresgegevens

Sun & Wind Energy Solutions
 
Scheltseweg 8
5374EB Schaijk
Postbus 50
5374ZH Schaijk
 
Tel:  0486-464877
Fax: 0486-463359
 
www.sun-windenergy.nl
info@sun-windenergy.nl